Bungalow Extension Clanfield

conservatory near portsmouth
Project Description

Topline removed the lean-to conservatory and then extended the base and brickwork to cover the whole rear of the bungalow. We supplied and fitted a flat roof with an added glass lantern, which transformed the old conservatory into a live in all year round room, cutting heating bills too. The glass lantern incorporated the benefit of the self-cleaning glass. All stages of work were carried out by Topline craftsmen.

Customers were delighted with the new room, 8m x 4m, a room for all seasons now. Our customer said they would recommend Topline to others as work was started and finish in some 10 days without interruption. Mr & Mrs. Clarke commented that they had the undivided attention for the whole duration from Ray & Ben the Topline fitters, and Dean for the groundwork, base & brickwork too.

 

Project Type